Jos de Boer

E-mail

Hallo Ik ben Jos de Boer geboren op 9 april 1972 en de drummer van de band Klaar!
Toen ik een jaar of 8 was begon ik met slagwerk, dit gebeurde in de muziek vereniging Crescendo in Alphen a/d Rijn.
Ik vond tamboer zijn maar wat gaaf en zo kwam het dat ik in een jaar tijd alle marsen kon en trommeldend op straat liep in de optochten. De liefde voor muziek was geboren en zo kwam het dat ik aan meer trommels dacht, een oude Beverly gekocht van mijn oom en op zolder herrie maken. Goede afspraken met de buren gemaakt en na een poosje ontstond de eerste band waarin ik drumde."That's It" Samen met Bertje en andere een Bandje begonnen puur als leering en uiteraard voor de lol. Best leuk gespeeld en opgetreden, smaakt altijd naar meer en dat kwam er.

Een nieuw drumstel werd gekocht, een SONOR Force 2000 nieuw, zwart groot, vet gaaf dus. De band verandere en andere leden kwamen erin, Remco kwam en af en toe zong John ook mee. Dames kwamen en gingen, Hans de toetsenist kwam maar ging niet meer en de band kreeg vorm. Muzikaal wisten we nog niet precies waar het naartoe zou gaan, maargoed er werd muziek gemaakt. Wat een lol, optreden voor een kratje bier en als het maar gezellig was. Wel en na jaren van omzwerven zijn we nu bij de band Klaar!. Aangezien we toch wat meer optreden en een richting opspelen die we allen prettig vinden heb ik besloten om nog 1x een nieuw drumstel te kopen, een sonor Force 3003, zwart met glitters. Vetter geluid en iets kleiner. Hiermee moet ik het de komende jaren maar mee doen.

De muziek kruipt waar die niet gaan kan en inmiddels is mijn Sonor vervangen voor een DW. Toch wel een verschil hoor! Vet geluid en erg goed en makkelijk te stemmen.
Snel zal ik even een plaatje plaatsen van mijn nieuwe aanwinst!

Nou de mazzel allemaal en veel plezier met het bekijken van de website, is voor mij slecht een kleine hobbie erbij, want muziek dat is het toch wel helemaal!

Jos