Optreden Bridgeclub 20 jaar

E-mail
Zondag 1 oktober, de bridgeclub Leimuiden viert hun 20 jarig bestaan en wij zijn uitgenodigd om dit feestje muzikaal op te luisteren.

 Op zondag morgen hebben we de band opgebouwd, aangezien er niet meer tijd was op een ander moment stonden wij om 10:00 paraat in Partycentrum Keijzer in Leimuiden.
Binnen anderhalf uur was alles opgebouwd en gecheckt. We hadden al het vermoeden dat het geen "harde"avond zou worden, dus was het checken een fluitje van een cent.
OM 19:00 verzamelen voor een soort van Diner-Dance avond. Poehé da's een uitdaging. Wij hebben niet zoveel diner muziek, wel wat dans, maar wat wordt het volume. In het begin leek het erop dat de achtergrond muziek van de cd al te hard was, maargoed, wij hadden zoiets van, gaan met die banaan!

Om 19:30 klonken na een aankondiging de eerste noten (walkin on sunshine) en direct stond de vloer vol met dansende mensen. Zo die is in de pocket. En zo verliep de hele avond. Dansbare nummers afgewisseld met wat rustigere, wat hardere en eigenlijk vloog de avond voorbij.

Wat een ultieme uitdaging was, bleek ontzettend mee te vallen en is 200% meegevallen. Alleen maar tevreden geluiden en voor we het wisten waren we aan de toegift toe gekomen, nog 1x walking on sunshine en so excited en toen waren de voeten moegedanst.

Een heel leerzame, maar vooral ook erg gezellige avond in Leimuiden!