Optreden koninginnedag 2006

E-mail
Zaterdag 29 april optreden op koninginnedag in rijnsaterwoude. De dag begon als zovelen.

 Echter het grote verschil was dat de weersvoorspellingen niet veel goed in de zin hadden. Het schoolhuis had al passende maatregelen genomen om een tent te bouwen buiten zodat bij regen wij in ieder geval droog zouden staan.
Om 9:30 was ik al paraat om met mijn dochter de optocht te lopen en het weer viel alles mee, zelfs zon! na de optocht door naar het schoolhuis en nog steeds zon!! Opbouwen, soundchecken en nog veel meer! En wat deed het weer? nou nog steeds zon. Om 13:00 trapten we af met de eerste set van een half uur, hierna namen de linedancers het even over, hierna wij nog even en nogmaals de linedancers. Hierna volgde het touwtrekken en hebben we een poosje rust gehad. Na het touwtrekken was het de beurt om de middag af te sluiten en hebben we tot 17:45 gespeeld. Met de steeds weer terugkomende zon was het best een aangename middag op het domplein. We hadden geen reden tot klagen. Helaas moest het podium waar wij op speelden naar binnen om later te worden gebruikt voor de playback show, anders hadden we nog wel even door kunnen gaan!
Al met al een heel geslaagde middag, spoedig de foto's. Wil je toch alvast wat zien?
Neem even een kijkje op http://www.ovrijnsaterwoude.nl dit is de website van de oranjevereniging van Rijnsaterwoude met veel foto's!