Optreden Café Hoegaarden in Breda

E-mail
Zaterdag 19 november zijn we met de hele band naar Breda vertrokken om daar een optreden te verzorgen in het vernieuwde Café Hoegaarden.
 
S'middags waren we al druk in de weer om alle spullen in de aanhangwagen te stoppen. Wat moeten we allemaal meenemen? Nou alles maar, dan komen we zeker niets tekort!
En zo geschiede, wij naar Breda en daar na even speuren kwamen we aan op de Grote Markt. Wat een mooie locatie, midden in het centrum een kroeg waar je met de band nog flink wat herrie mag maken, dit in vergelijking met menig ander café. Het was even puzzelen, passen en meten, maar om 20:00 stond alles en konden we met de soundcheck beginnen. Aangezien alles nog aardig stond van de week ervoor ging het allemaal zeer voorspoedig en konden we heel gauw richting de FEBO voor ons diner!
De eerste set speelden we rond half elf, het was nog niet erg druk, maar de sfeer zat er al snel in! Het werd steeds drukker in de tent en tijdens de 2e set kwamen de benen steeds meer los. Het werd een gezellige avond, leuk publiek in een leuke kroeg. Rond 01:00 waren we klaar! en konden de spullen weer in de aanhangwagen. Na een autorit van een uurtje, al leek hij voor mij maar 5 minuten te duren waren we om ongeveer 03:45 weer thuis. Al met al een erg leuke dag geweest!