Bruiloft Mariska en Ronnie

E-mail

Afgelopen vrijdag was het zover, de bruiloft van Mariska en Ronnie, een optreden welke al lang in de agenda stond, een dag om dus nooit te kunnen vergeten, zowel voor het bruidpaar als voor ons!

Voor de verandering een buirloft dicht bij huis, hoe lekker is dat!
Aanhanger ophalen bij de oefenruimte, en op naar de Pepersteeg in Roelofarendsveen. Opbouwen voordat de receptie begint en daarna lekker een happie eten en wat drinken.
Tegen kwart voor negen zijn we rustig begonnen, er druppelden nog wat avond gasten binnen, maar na een rustig begin, het openingslied en de openings dans werd het een gezellige boel.
1 ding was zeker, het bruidspaar had er zin in en ook de gasten hadden wel zin in een feestje!
Na een korte pauze voor de stukjes konden we echt beginnen, feestnummers, dance classics, pop rock, het kwam allemaal voorbij.
Er werd gedanst, gerocked, gezweet, want het was een warme avond in de pepersteeg.
Hoe lekker is het als iedereen het naar zijn zin heeft.
De avond vloog werkelijk om en na weer wat stukjes en nog best wel aardig wat nummers was het zowaar ineens half 1 geweest, ging dus echt snel.
Het afsluit lied, de afsluit dans, de speeches, het kwam allemaal nog even voorbij, maar het was nog niet ten einde, want de bruidegom had nog 1 laatste zin:
"en nu wil ik de earing horen!!" dus ook de earing medley moest er komen, na de medley nog 1 laatste iedereen is van de wereld.
Mooie afsluiting van een hele mooie avond, als ik namens de band spreek, maar volgens mij ook namens de gasten en zeker namens het bruidspaar die als laatste de deur dicht deed.
Top avond dus, iedereen bedankt en tot de volgende keer.
Zondag as vanaf 16:30 in Nieuwveen bij Nicolaas Boy's