Optreden bruiloft Alex en Harmke

E-mail
Vrijdag 29 juni was het weer eens zover, Spelen op een bruiloft! De laatste tijd hebben we veel gespeeld in kroegen en op andere feesten, dus het was leuk weer eens een bruiloft te doen. Rond half 5 verzamelen in de oefenruimte, alles bliksemsnel de bus in en we vertrokken rond 5 uur richting Utrecht.. Zo rond kwart voor 6 kwamen we aan bij Boerderij merenveld.  Een erg leuke een mooie locatie waar op dat moment 3 bruiloften aan de gang waren.
We hebben even de zaal bekeken en een babbeltje gemaakt met de eigenaar en daarna snel de spullen uitgeladen en alles in record tempo opgebouwd.
Voor 7 uur waren we speelklaar en kregen we het seintje dat het eten klaar stond, alles prima verzorgd en we hebben lekker gegeten.
We zijn ons gaan omkleden en om 8 uur gingen we van start met de openingsset. Wat rustige nummers om lekker in te komen, de gasten even aan het geluid te laten wennen en het bruidspaar nog even te kunnen feliciteren. Ook de openingsdans ging goed en na een kleine pauze begonnen we aan de 2e set. Rustig aan kwamen alle gasten ondanks het mooie weer toch naar binnen om er een feestje van te maken. Al snel was de dansvloer vol en was het een waar feest.
Na nog een korte pauze begonnen wij aan onze laatste maar dan ook echte feestset, en een feest dat werd het! Rond 1 uur op verzoek afgesloten met Avond van Boudewijn de Groot met als resultaat een blij bruidspaar,,, en daar doen we het voor!
Kortom, wij hebben een leuke avond gehad en aan de reacties te horen was het optreden geslaagd. Nu gaan wij even genieten van een korte vakantie, waarin we toch nog wel gaan werken aan nieuwe nummers, zodat we op 17 aug. weer met frisse moed  kunnen knallen!