Korteraars Buurtfeest

E-mail
Afgelopen zaterdag was het zover.
We zouden het 25 jarige jubileum van het Korteraars Buurtfeest gaan opluisteren met onze muziek.
De tent was groot genoeg, het podium ook, dus er moest flink wat licht en geluid komen en zodoende waren we om 18:00 aanwezig om alles eens goed uit te pakken... Na flink te hebben gezweet om alles in te laden in de oefenruimte, uit te laden bij de feesttent en het meeste te hebben neergezet eerst tijd voor wat te eten.
Prima geregeld, biertje en een chinees buffet!
Fabian (licht) Mike en ondergetekende konden even op adem komen met een happie en een drankje.
Na het eten had Fabian nog aardig wat tijd nodig om het licht op orde te krijgen, programmeren kabeltje hier kabeltje daar, maar het resultaat mocht er wezen.
De tent was vol en de Bingo begon. Na de Bingo was het tijd voor wat muziek, een korte soundcheck omdat we een gast gitarist uit Korteraar zouden krijgen voor enkele nummers in de 2e set.
Hierna snel omkleden in ons tenue en klaar! waren we.
Rond half elf spelen, tjonge jonge wat was het warm in de tent.
Het was ook niet gek dat er erg veel mensen de koelte van buiten de tent opzochten, biertje, frisse koele lucht en de muziek kwam ook wel tot buiten de tent! ik kon ze ook geen ongelijk geven.
De 1e set vloog om en na een korte pauze ving set 2 aan met daarin Rody de gast gitarist. Het liep allemaal prima.
Op buienradar was al te zien dat er wel wat regen aan zat te komen, maar of het voor ons optijd was zodat alle mensen naar binnen zouden komen?
Helaas net niet! Tijdens ons laatste nummer ergens rond half 2 begon het tentdoek flink te bewegen, flinke onweer, bliksem en een ongelofelijke hoosbui!
Het was een prima avond, goede sfeer en lekker gespeeld. Snel opruimen en zorgen dat de spullen droog in de aanhanger kwamen.
Alles gelukt en rond kwart voor 3 reden we weg en konden we spreken van een prima avond.
Op naar het volgende Buurtfeest vrijdag as.
grt


Jos