Bruiloft Oudekerk a/d Amstel

E-mail
Vrijdag 3 september hebben we een optreden verzorgt op de bruiloft van Sven en Inge. Locatie Oudekerk a/d Amstel.
Voor ons voor de verandering een soort van bijna thuis wedstrijd, want van Kudelstaart naar Oudekerk is niet zo heel ver.
Verzamelen zoals altijd in de oefenruimte rond de klok van 17:00 en inpakken geblazen.
Een stukje rijden en nadat alles eerst was uitgeladen, eerst even wat eten.
Opbouwen soundchecken, alles ging erg voorspoedig en ruim voordat de eerste gasten aanwezig waren, waren wij zoals onze band naam al doet vermoeden KLAAR!

Het bruidspaar had een openings act ingestudeerd op allerlei nummers van madonna, hierna zouden wij direct aanvangen met onze 1e set.
Dit was al vrij vroeg rond kwart voor negen, de bedoeling was up tempo beginnen, en dan iets rustigers waarna we weer konden gaan knallen, maar alle gasten bleven op de dansvloer staan, dus wij bleven ook lekker spelen.

Na de 1e set even een drankje, want het was erg warm binnen. Maar langer als een kwartier duurde het niet tussen de sets en al gauw vingen wij weer aan met set 2, set 3 enz.
Het bleef van het begin van de avond tot het einde druk op de dansvloer en bij de feestnummers, kom van dat dak af, Oh, Viva Holandia ging het dak er wel af.

Nadat het bruidspaar de slotact (eigen Holidayrap) had gedaan hebben wij nog 2 nummers gespeeld. Volgens mij was het ergens tegen 1 uur toen wij Klaar! waren.

Het was een onwijs gezellig feest die werkelijk voorbij vloog.

Vanwege wat problemen met onze website waren wij niet in staat eerder stukjes en foto's te plaatsen!

nog een reactie van het bruidpaar:

Hey Remco!!

Wij willen jullie nog bedanken voor de FANTASTISCHE avond die jullie ons bezorgd hebben!!! Jullie waren geweldig en de reacties zijn ook van alle kanten positief!!!

Jullie speelden overal super goed op in en de dansvloer was naar ons idee goed gevuld!!