Koninginne nach en dag!

E-mail

29 en 30 april, 2 optredens gepland op 2 verschillende locaties. Gelukkig beide wel bekend, maar je weet natuurlijk nooit hoe een optreden uitpakt.
Op woensdag avond begonnen Mike en ik al het licht op te hangen in Het Schoolhuis in Rijnsaterwoude, omdat we daar op de koninginnedag zelf niet meer bij konden, dus onze optredens begonnen al op woensdag.

Op donderdag avond rond de klok van 20:00 in de oefenruimte verzamelen, spullen pakken en de bus inladen.
Gelukkig waren we met de hele band compleet, want dat hing er ook maar net aan, aangezien Walter zich 2 weken voor het optreden niet helemaal, of zeg maar gerust helemaal niet OK voelde, maar na allerlei onderzoeken gelukkig gewoon aan de bak, al zei het nog wel wat voorzichtig.

In de Pepersteeg zou ons eerste optreden zijn, rond de klok van 23 beginnen en om 1:30 waren we klaar. Er werd gedanst in de pepersteeg en volgens mij had iedereen het wel naar de zin. Veel tijd om fff te kletsen en onszelf trakteren op een afterparty was er niet bij! Helaas!!
We zouden de spullen nl direct in de volgende locatie kunnen lossen, dus om half 3 in de nacht waren we daar aan het uitladen omdat we ook daar de volgende dag niet makkelijk bij kunnen!

Koninginnedag in het Schoolhuis, vertrouwd, niet de eerste keer, maar altijd wel afwachten hoe druk het wordt.
Na eerst de playback show te hebben voorzien van licht en geluid konden we om 21.00 opbouwen en om 22:00 starten we de eerste set.
Er was al bestwel wat volk en het werd steeds drukker, tegen 23.00 hadden aardig wat mensen het schoolhuis gevonden en hebben we lekker kunnen knallen!
Het was een gezellige avond al kunnen sommige mensen wat minder tegen de drank dan andere en dat af en toe moeten bewijzen.
We hebben tot even kwart voor één gespeeld, daarna opruimen en nog wat drinken.

Het waren 2 fantastische avonden, druk, vermoeiend maar 100%.
Tot de volgende keer.
Jos