Mandy's Hoeve en Castellumpop

E-mail

Afgelopen zaterdag was het zover.
Sluiting van Manege Mandy's Hoeve in Valkenburg is een feit.
Patries die bij ons de zang voor haar rekening neemt, is al jaren nauw verbonden bij Mandy's Hoeve, dus aan ons de eer dit afscheid toch proberen feestelijk te maken.

Omdat dit jaar Castellum pop ivm de 30 april "ramp" is afgelast en ook Mandy's hoeve en Castellumpop een band hebben is besloten in de avond dit festival alsnog in de manege bak te houden.

Wij zouden met de band spelen om 14:00 een uurtje, het liep allemaal wat uit, geluid monitoring, soundcheck, maar om even over 2 was het zover. Het spelen ging opzich best wel, al was het allemaal een beetje haasje rep je en het toch alemaal vrij emotineel was. Absoluut hoogtepunt was zeker de versie van Sweet goodby's. Denk dat we nooit meer de inpackt zullen halen die het daar gaf. We hadden een gast zangeres ook van de Manege Suzanne, de vertolking was mooi en speciaal voor de eigenaars uitgevoerd, kippenvel momentje dus.

Na ongeveer een uurtje spelen was er een open podium en vanaf 18:00 zou Castellumpop het roer over nemen.
Wij stonden om 22:00 geprogrammeerd en uiteraard loopt alles een beetje uit, geen enkel probleem. Na de band The Bootlegs en zanger William konden wij rond kwart voor elf aan de gang.
Direct beginnen met Break Away en de toon was direct gezet! Feest dat zou het worden, Dansen, Ska pop, en hossen op Viva Holandia. Het publiek had er zin in en uiteraard wij ook. Ongeveer een uur en een kwartier gespeeld, de tijd vloog om en wij hebben het zeer naar ons zin gehad. 

Hierna kwam toch nog een band ipv jammen omdat alles toch was uitgelopen kon ook de band Express Zo nog een uurtje spelen.
Volgens mij een heel geslaagde avond, en ondanks dat het voor velen toch als een afscheids feest werd gezien met uiteraard de nodige emoties is het volgens mij wel een top dag geworden waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken!

Tot de volgende keer.