Bruilofts weekje

E-mail

Afgelopen week was met recht een bruilofts week...

Na de optredens van Koninginnedag kwamen er nu 2 bruiloften aan.
Een bruiloft is altijd anders dan een optreden in een jongerencentrum of cafe, al is het alleen al de startijd.

Vrijdag 15 mei de eerste van de 2 in Alkmaar. Om 5 uur in de oefenruimte verzamelen, pakken en snel gaan rijden, want over de a4 en dan naar Alkmaar da's geen ritje zonder files. Maar we waren op tijd. Half zeven konden we gaan sjouwen, 2 trappetjes op en daarna gauw bouwen. Even soundchecken en een happie eten. Rond de klok van half negen begonnen we, de avond en de sfeer zat er direct in, buiten regende het en binnen scheen de zon.
Het werd een avond die super snel voorbij ging, er werd gedanst, meegezongen en gehost. De avond vloog voorbij en voordat wij het wisten konden we de reis inclusief de trappen weer aanvangen. We hebben een hoop leuke reacties gehad en voor ons een super geslaagde avond.

De 2e bruiloft was op 20 mei. Locatie voorschoten Floris V.
Een pracht locatie gelukkig parkeren voor de deur en uiteraard trappen, maar ook een lift. We hebben alles naar de bovenste verdieping geshouwd en zijn direct gaan bouwen. De "zolder" zag er al gezellig en knus uit voordat wij hadden opgebouwd en met de band erin paste het allemaal perfect. We zijn rond negen uur begonnen met de wat "rustigere"nummers. Na een korte pauze zijn we lekker verder gegaan en werd de temperatuur steeds hoger, het werd een top feest, het was warm, dorstig en supper gezellig en voordat we het in de gaten hadden was het half 1. Opruimen de lift weer even blokkeren, de auto volladen en terug naar de oefenruimte.

Het waren 2 super gezellige optredens waarbij ook de band prima werd verzorgd.

Op naar de volgende.