Feestband Klaar! al 3 decennia feest!

Als 3 decennia is Feestband Klaar een graag geziene gast op diverse feesten en partijen! Bedrijfsfeesten, bruiloften, carnaval, festivals, jaarmarkten; gas erop het dak moet eraf!

Over Feestband Klaar!
Feestband Klaar komt uit de omgeving Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland.
Zes enthousiaste, ervaren en goed op elkaar ingespeelde muzikanten die al heel wat jaren aan de weg timmeren staan garant voor een muzikaal feest! De muziek die wij brengen is een feest der herkenning maar ook verrassend! Veel muziek, weinig praten, veel spelen, herkenbaarheid en verrassende medleys. Voor elk wat wils.

REPERTOIRE:
Wij houden van een feestje. Ons repertoire bestaat uit alleen maar bekende en herkenbare nummers waarop meegezongen en gedanst kan worden. We spelen pop, rock, dance classics, soul, funk, Nederlandstalig. Wij zetten een zeer breed repertoire neer.
Nummers van o.a. Stevie Wonder, Bruno Mars, Golden Earring, Coldplay, Beyoncé, Doe Maar, André Hazes en nog heel veel meer.
Van Hazes tot Bon Jovi, van Boudewijn de Groot tot aan Metallica wij zorgen voor elk wat wils.

Bezetting:
Feestband klaar bestaat uit Tanja en Walter op zang, gitarist Bert, bassist Remco, drummer Jos en Hans als toetsenist.
Onze eigen geluid en lichtman is Mike

Praktische info

Feestband Klaar! kan optredens verzorgen op alle soorten feesten. Van een feestzaal tot een feesttent zorgen wij voor de juiste sfeer.
Wij beschikken over een professionele geluidsinstallatie en werken met een eigen geluidsman. Ook kunnen wij zelf voor verlichting zorgen, maar Feestband Klaar! kan ook net zo makkelijk inprikken op een bestaande set. Voor meer info neem contact met ons op!

BOEKINGEN:
Remco de Vries 0653935284
of via mail info@feestbandklaar.nl