Optredens Koninginnedag 2009

E-mail

30 April Koninginnedag.
Voor ons stonden er 2 optredens gepland, 1 in Maasbommel en 1 in Rijnsaterwoude.
We moesten dus vroeg aan de bak...

Klaar!

Rond half 10 vertrokken wij naar Maasbommel, op uitnodiging naar aanleiding van een eerder optreden bij de voetbalclub aldaar gingen wij nu spelen op het koninginnedag feest.
Wij waren rond elf uur aanwezig en na het opbouwen en soundchecken was alles om 12 uur Klaar!

De eerste set begonnen wij ook rond deze tijd en het was vroeg op de dag al best gezellig.
Uiteraard zijn de meeste aanwezigen druk in de weer met de vrijmarkt en de spelletjes voor de kinderen, maar toch ook wel wat mensen hadden aandacht voor de muziek onder het genot van een drankje.
Mede het goede weer zorgde voor een lekker begin van de dag.

Rond 1 uur kregen wij het nieuws van Apeldoorn te horen en direct komen dan de vragen gaan we nog spelen? De oranje vereniging in maasbommel besloot het dag programma geheel af te werken en hier hoorden wij dus ook bij.
Wij hebben veel nummers gespeeld en tussendoor werd en nog een loterij gehouden. na de loterij hebben wij nog onze laatste set gespeeld en tegen de klok van half vijf speelden wij de laatste noten.

Hierna moesten we in een sneltreinvaart afbreken om weer op tijd in Rijnsaterwoude de geluidsset voor de mini playbackshow klaar te hebben staan.

Wij reden rond 17:00 weg en om 18:00 waren wij in Rijnsaterwoude.
Onderweg nog wel geinformeerd wat de activiteiten in Rijnsaterwoude zouden doen.
De oranje vereniging heeft stil gestaan bij het gebeuren in Apeldoorn, maar ook besloten om het avond programma door te laten gaan, dus wij gingen gewoon aan de bak.
Na de miniplaybackshow hebben wij wederom in een sneltreinvaart opgebouwd.
Tegen 22:00 uur speel Klaar! en wij gingen van start.
Volgens mij had iedereen het gebeuren in Apeldoorn wel in het achterhoofd, maar had ook het idee dat we het niet laten vergallen door 1 malloot.
En dat bleek, het werd een leuk feest in het Schoolhuis in Wouw. Tijdens het spelen stond de zaal vol en in de pauze kon iedereen snel naar de bar om vervolgens na de pauze weer naar binnen te gaan.

Het werd ondanks alles een heel gezellige avond, waarbij wij als Band, maar ook de oranje vereniging en het Schoolhuis kunnen terug kijken op een geslaagde koninginnedag.