Optreden Café Sluis te Groot Ammers

E-mail

Op zaterdag 10 februari hebben wij een optreden verzorgt in Café Sluis te Groot Ammers. Om ongeveer half zes verzamelden we bij de oefen locatie om daar de spullen in te ruimen. Om zes uur vertrokken wij richting Berg Ambacht om daar de pont te nemen.

Het was ongeveer 3 kwartier rijden, lijkt ver weg, maar eigenlijk toch ook weer dichtbij, tenminste Gouda is voor ons ook vlakbij, dus het viel mee. Rond 19:00 aangekomen en de aanhanger leeg rapen en opbouwen, maar niet eerst voordat we een bakkie koffie hadden gedaan!
Om 21:00 was alles gereed en was het wachten totdat het publiek de kroeg zou vullen.
Een erg leuk café met een gezellig interrieur, gezellig medewerkers, een leuke band, kortom dat zou wel goed komen. Zoals ook in de randstad het geval is, de avonden worden pas na 12-en gezellig en druk, zo ook hier! Het mocht de pret niet drukken dat het voor 12-en nog wat minder druk was, later kwam de sfeer er goed in en ook in Groot Ammers kunnen ze feesten. Het werd een gezellige avond en rond de klok van half twee waren onze nummers op. Even afbreken en om kwart over drie waren we weer thuis.
Het was een erg gezellige avond en hopenlijk kunnen we verderop in het jaar nogmaal een keer kennis maken met de gezellige café gangers van café Sluis.