Koninginnedag 2007

E-mail

Maandag 30 april was het zover! Koninginnedag in Rijnsaterwoude. Vorig jaar hebben wij op de dag opgetreden in Rijnsaterwoude

 maar dit jaar zouden we de dag afsluiten.
OP zaterdag zijn alle spullen in de aanhanger gezet en is een eerste start gemaakt met het opbouwen in het Schoolhuis. Aangezien de dartvereniging een toernooi had op koninginnedag in het Schoolhuis bleef het opbouwen beperkt tot het ophangen van het stagedoek en het licht.
Op 30 april was het wachten tot de darters klaar waren, wij konden dan het geluid en podium opbouwen voor de playbackshow. Ruim na 5-en waren de de darters klaar en konden we beginnen. In een record tempo stond alles en hadden we licht en geluid. Om 19:00ging de playbackshow van start, waarbij wij ook de muziek zouden verzorgen. Er kwamen kinderen met cd's, dvd's I-Pods en uiteindelijk had iedere act de juiste muziek. Rond 21:00 was alles klaar en kon de band opbouwen, wederom in een rap tempo wat ervoor zorgde dat 3 kwartier later alles Klaar! was en wij konden beginnen.
Het was een bijzonder optreden, omdat onze nieuwe zangeres net 2 oefenavonden met ons had gerepeteerd en uiteraard ook knap nerveus was. Het ging prima en de eerste set vloog voorbij! Het bleef lekker druk in het Schoolhuis en we besloten de 2e set ook lekker rap te starten, er moeten toch ook weer mensen aan het werk dinsdag!
Rond minddernacht werd het wel wat rustiger, maar de sfeer bleef er prima in! en wij speelden nog een half uurtje door.
Om half 1 waren wij klaar en hebben we nog een half uurtje muziek gedraaid.
Ondertussen de boel ingepakt en nog wat oranje drankjes genuttigd.
Het was een heel geslaagde dag en avond geworden!
Tot de volgende keer!
Jos